of

Clickhuse er et banebrydende og tidsvarende huskoncept, udviklet af SEM byg ApS.

Vi bygger boligblokke som ejerboliger eller som almenboligbyggeri til folk, der ønsker at leve i eget hjem eller til leje og stadig have penge tilbage sidst på måneden. Konceptet kan også bruges til andre ting end lige boligen.

Konceptet er født i Sverige

I 1996, indså IKEAs grundlægger Ingvar Kamprad, at der ville blive et stigende behov for boliger til en overkommelig pris til almindelige mennesker. Behovet er bestemt ikke blevet mindre hverken i Sverige eller i Danmark.  

Boligpriserne er meget høje i og omkring storbyerne. Folk med almindelige indkomster skal længere og længere væk fra byerne for at finde en bolig, de har råd til at bo i.

Vores Clickhuse

Vi kalder konceptet for Clickhuse, fordi vi bygger små hyggelige og bæredygtige boligblokke som kan tilpasses i antal og størrelse - alt efter behovet i den specifikke kommune eller by. Bygningerne kan være op til fire etager.

Lejlighederne bygges i 3 forskellige størrelser i balance imellem det rumlige og det overkommelige. Altid i umiddelbar nærhed af indkøbsmuligheder, daginstitutioner og ikke mindst grønne områder.

Clickhusene er bæredygtige lavenergihuse.

Copyright © 2019 SEM byg. Designet af designet af Ask Why Aps!

Search